Твоё ДыханиеРейтинг: 10337

Тіна Кароль в повністю рожевих сукнях продовжує модний тренд Барбі

01-08-2023 | 22:56
Просмотров:5Сегодня:1
Тіна Кароль в повністю рожевих сукнях продовжує модний тренд Барбі

Тіна Кароль дивує українську публіку зовнішнім виглядом, адже на свої 38 років співачка має молодий, доглянутий та здоровий стан шкіри. Так, знаменитість неодноразово зверталася до послуг косметологів, а також вдавалася до пластичних операцій, однак в гонитві за вічною молодістю не перетнула межу, адже все виглядає природно та естетично.

Після втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013 році, вона наважитися впустити у своє життя нового чоловіка та вперше закохатися на суддівстві вокального проєкту “Голос країни”. Дан Балан підкорив жінку своєю увагою, харизмою та подарунками, утім, що було далі телевізійна парочка залишила в секреті та не розповіла, чому стосунки не продовжили своє існування.

Так, відома музична виконавиця Тіна Кароль вирішила й сама долучитися до славнозвісного тренду українських зірок, які перевтілилися в образ Барбі. Перший журнал про зірок Viva оприлюднив виступ співачки в стилі фільму та зробили добірку трендових суконь й костюмів знаменитості у відео.

Костюми, сукні різного фасону, довжини та стилю, проте об’єднує їх одне – трендовий колір цього сезону, який має бути в гардеробі у кожної сучасної модниці.

Останні новини:  53-річна Кетрін Зета-Джонс знялася у купальнику з пікантним розрізом

За часи розвитку моди, рожевий колір ніколи не був настільки популярним, як зараз, тому українська співачка Тіна Кароль стала своєрідною Барбі, але по-українськи.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль показалася зовсім без макіяжу та похизувалася врожаєм з власного городу та саду. Виконавиця не боїться свого образу без косметики та сценічного гриму, тому закликає українських жінок теж не боятися своєї природної краси.

Комментарии
Оставить комментарий
Чтобы оставить комментарий
Войдите