АльянсРейтинг: 0

Професор Лебединський: Мені треба переїжджати в Україну

04-08-2017 | 00:50
Просмотров:5Сегодня:1
Професор Лебединський: Мені треба переїжджати в Україну

Про це заявив Професор Лебединський, російський співак, композитор, фотохудожник в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK.

«Я не знаю, що буде далі. Ми вже чотири роки висимо на передвоєнній волосині. Як говорять економісти, ще ніколи світ не виходив з такої економічної ситуації без воєн. Я думаю, що нажаль нам доведеться застати цю війну але ми маємо жити дальше. Не можна так як написав мені один чоловік, що він живе в малому місті, все розуміє, що відбувається, але не може живим лягати в гріб. У тих, хто залишився в Росії є така проблема. За цю неділю мені в голову прийшла дуже проста думка. Мені потрібно збирати речі і переїжджати сюди», – зазначив Професор Лебединський.

Гість студії розповів, що в Україні збирається займатись творчістю. Зокрема планує організувати фестиваль Sound Of Vision.

«В Україні я також збираюсь займатись творчістю. Це може статися. Такого людського затишку такої атмосфери я не відчував довгі роки. Таки враження, що я вдихнув повітря. І мої друзі, той же Володя Назаров, прекрасний музикант, виявляється також є тут. Я розмовляв з ним. Я вже можу говорити про те, що швидше за все отримаю підтримку адміністрації Києва у проведенні фестивалю пов’язаного з фотографією і музикою. Це буде грандіозний захід національного масштабу, який буде називатись Sound Of Vision. Я дуже радий, що він буде відбуватись у Києві», – поділився враженнями артист.

За словами Лебединського, він планує запросити до Києва зірок фотографії.

«15 років я планував об’єднати свої улюблені види мистецтва фотографію і музику. Я запрошу сюди світових зірок фотографії, які будуть показувати різні сторони історії Києва. Це дійство будуть озвучувати найталановитіші музиканти України з різних жанрів. В жодному разі не маємо забувати, що ми маємо допомагати молоді. Тут стільки талановитої молоді і вона така відкрита. До слова, є велика відмінність між російським і українським шоу-бізнесом. Тут люди слухають одне одного, допомагають. Тут немає жаби», – підсумував Професор Лебединський.

Источник: Radio_Dance_Ukraine
Комментарии
Оставить комментарий
Чтобы оставить комментарий
Войдите