АльянсРейтинг: 0

У США 26-річна жінка дала життя ембріону людини, який заморозили в 1992 році

20-12-2017 | 17:02
Просмотров:2Сегодня:1
У США 26-річна жінка дала життя ембріону людини, який заморозили в 1992 році

Якби ембріон не затримався у банку сперми на 25 років, мати і народжена нею дівчинка були б майже однолітками

У США жінка народила здорову дівчинку із зародка, який був заморожений в 1992 році. Лікарі називають це «світовим рекордом». Про це повідомляє The Telegraph.

Емма Рен Гібсон народилася у Теннесі Тіни і Бенджаміна Гібсона після того, як вони вирішили «взяти» дитину з банку сперми. Пара дізналася, що зародок був заморожений майже два з половиною десятиліття тому, тільки після того, як він вже був імплантований у жінку.

Теннесі Гібсон, якій зараз 26 років, прокоментувала цю ситуацію: «Я була просто в шоці, коли дізналася про вік ембріона. Ми могли б бути кращими друзями, якби вона народилася в 1992».

Пара, яка сім років тому скріпила себе узами шлюбу, вирішила поглянути на усиновлення ембріонів, оскільки у 33-річного Бенджаміна був кістозний фіброз, що викликає безпліддя у більшості чоловіків, які страждають від цього.

Спочатку вони доглядали за дітьми, але почали подумувати про прийняття ембріона, коли батько місіс Гібсон запропонував їм це.

Після проходження серії випробувань та отримання схвалення держави для прийняття, вони були встановлені для процедури імплантації в березні, але спочатку їм довелося домовитися про донора. У містера і місіс Гібсон було два тижні, щоб прочитати профілі 300 донорів, щоб прийняти рішення. І в підсумку вони знайшли донора, який залишив ембріон в 1992 році.

Однак, згідно з американськими правилами, компанії повинні повідомляти тільки про результати вагітності ембріонів, які вони використовують, а не про вік, так що ця інформація не може бути перевірена.

Источник: Radio Dance Украина
Комментарии
Оставить комментарий
Чтобы оставить комментарий
Войдите